Nina Derwael Ongelijke Leggers : Nina Derwael wint goud op EK turnen | Focus on Belgium : Ondanks de concurrentie van grootmachten als china, rusland en de vs, kroonde de limburgse zich tot wereldkampioene turnen op de brug met ongelijke leggers.

Nina Derwael Ongelijke Leggers : Nina Derwael wint goud op EK turnen | Focus on Belgium : Ondanks de concurrentie van grootmachten als china, rusland en de vs, kroonde de limburgse zich tot wereldkampioene turnen op de brug met ongelijke leggers.. Na haar sterke prestatie in de teamcompetitie en in de meerkamp moest hét onderdeel van nina derwael op. Dat belooft dus eens te meer voor volgend jaar, als ze op jacht gaat naar haar grootste droom: Op de europese spelen in minsk liet nina derwael voor het eerst haar nieuwe, moeilijkere oefening zien aan de brug met ongelijke leggers, het toestel waarop ze wereldkampioene is. Dat ontkende nina derwael vandaag ten stelligste. Op de brug met ongelijke leggers, haar beste nummer, miste ze de finale maar net.

Nina derwael mag zich nog een jaar langer wereldkampioene op de brug met ongelijke leggers noemen. Nina derwael pakt goud op het europese kampioenschap turnen in glasgow, 5 augustus 2018. Ze werd er in 2017 en 2018 europees kampioene mee en pakte in 2017 brons op het. Nina derwael scores a massive 15.033 on bars in the team competition of the 2018 stuttgart world cup! World championships european championships european games 2016 olympian.

Het Nina-effect: turnkringen zien ledental groeien (Regio ...
Het Nina-effect: turnkringen zien ledental groeien (Regio ... from static.hbvl.be
Onze landgenote nina derwael pakte op het wereldkampioenschap gymnastiek in stuttgart (duitsland) de gouden medaille op de brug met ongelijke leggers. This photo was posted by nina derwael, who is a belgian artistic gymnast and the first belgian gymnast to medal at the world championships Derwael begon goed aan de allroundfinale en stond na de eerste rotatie helemaal bovenaan de rangschikking. Gymnaste nina derwael heeft op het europees jeugd en olympisch festival in het georgische tbilisi zilver veroverd op de brug met ongelijke leggers. Nina derwael is europees kampioene aan de brug met ongelijke leggers. Downie en de amerikaanse lee grepen op ruime afstand van derwael het zilver en het brons. We zijn er al aan gewoon geworden, al mag het zeker niet als vanzelfsprekend beschouwd worden. De jonge limburgse turnster nina derwael is europees kampioen geworden op de brug met ongelijke leggers.

Nina derwael archives archyworldys from static.nieuwsblad.be.

Nina derwael mag zich nog een jaar langer wereldkampioene op de brug met ongelijke leggers noemen. Onze landgenote legde een foutloze oefening af aan de brug met de ongelijke leggers en werd beloond met 14,633 punten, beter dan tijdens de kwalificaties. Nina derwael is europees kampioene aan de brug met ongelijke leggers. Haar oefening voerde ze nog niet helemaal uit zoals ze wilde: Met een fantastische score van 15.233 is ze voor het tweede opeenvolgende jaar. Niemand kon haar van de titel. De negentienjarige truiense verdedigt er haar wereldtitel van vorig jaar in doha. Dat ontkende nina derwael vandaag ten stelligste. Maar één van de strafste prestaties was toch wel die van nina derwael. De belgische nina derwael won op het wk turnen in qatar een gouden medaille. Ze veroverde goud tijdens de wereldkampioenschappen turnen 2018 en 2019 op de brug met ongelijke leggers. De jonge limburgse turnster nina derwael is europees kampioen geworden op de brug met ongelijke leggers. Artistieke gymnastiek, brug ongelijke leggers.

Nina derwael archives archyworldys from static.nieuwsblad.be. Ze was als eerst geplaatste aan de finale begonnen na 15.141 punten in de kwalificaties. Met een fantastische score van 15.233 is ze voor het tweede opeenvolgende jaar wereldkampioene in. Die kreeg ze voor haar oefening op de brug met ongelijke leggers. Een val op de balk kostte haar heel wat punten.

Nina Derwael als tweede naar toestelfinale brug ongelijke ...
Nina Derwael als tweede naar toestelfinale brug ongelijke ... from static.nieuwsblad.be
De brug met ongelijke leggers is de specialiteit van derwael. World championships european championships european games 2016 olympian. Na haar sterke prestatie in de teamcompetitie en in de meerkamp moest hét onderdeel van nina derwael op. Nina derwael is slechts 17 jaar oud. Artistieke gymnastiek, brug ongelijke leggers. Brug met ongelijke leggers, meerkamp landenwedstrijd. De truiense nina derwael (19) heeft haar wereldtitel op de brug met ongelijke leggers verlengd. Artistieke gymnastiek, brug ongelijke leggers.

Met een fantastische score van 15.233 is ze voor het tweede opeenvolgende jaar wereldkampioene in.

De negentienjarige truiense haalde het na een fantastische oefening met 15.233 punten, voor de britse rebecca downie (15.000 ptn) en de amerikanse suni lee (14.800 ptn). Met een fantastische score van 15.233 is ze voor het tweede opeenvolgende jaar wereldkampioene in. Onze landgenote nina derwael pakte op het wereldkampioenschap gymnastiek in stuttgart (duitsland) de gouden medaille op de brug met ongelijke leggers. Wk gymnastiekwat glanst ze weer, nina derwael. Nina derwael heeft vrijdagnamiddag op het wk turnen in qatar een gouden medaille gepakt op de brug met ongelijke leggers. Dat ontkende nina derwael vandaag ten stelligste. Maar één van de strafste prestaties was toch wel die van nina derwael. Ze was als eerst geplaatste aan de finale begonnen na 15.141 punten in de kwalificaties. Downie en de amerikaanse lee grepen op ruime afstand van derwael het zilver en het brons. Ze veroverde goud tijdens de wereldkampioenschappen turnen 2018 en 2019 op de brug met ongelijke leggers. Nina derwael makes history by becoming the first belgian woman to make an event final and win a world championship medal. Na haar sterke prestatie in de teamcompetitie en in de meerkamp moest hét onderdeel van nina derwael op. Onze landgenote legde een foutloze oefening af aan de brug met de ongelijke leggers en werd beloond met 14,633 punten, beter dan tijdens de kwalificaties.

De brug met ongelijke leggers is de specialiteit van derwael. Ze is daarmee de allereerste belgische turnster die een gouden medaille haalt in het turnen. De truiense nina derwael (19) heeft haar wereldtitel op de brug met ongelijke leggers verlengd. De belgische turntrots schitterde ook op de wereldbekermanche in cottbus aan de brug met ongelijke leggers. Downie en de amerikaanse lee grepen op ruime afstand van derwael het zilver en het brons.

Nina Derwael is opnieuw Vlaamse Reus | Metro
Nina Derwael is opnieuw Vlaamse Reus | Metro from nl.metrotime.be
Olympisch goud is haar ultieme ambitie. Met een fantastische score van 15.233 is ze voor het tweede opeenvolgende jaar. Ze is daarmee de allereerste belgische turnster die een gouden medaille haalt in het turnen. De eerste ooit voor belgië. Dat leverde een score op van 14.433. Een val op de balk kostte haar heel wat punten. Gymnaste nina derwael heeft op het europees jeugd en olympisch festival in het georgische tbilisi zilver veroverd op de brug met ongelijke leggers. Nina derwael is regerend europees kampioen aan de brug met ongelijke leggers, en dus zijn de verwachtingen hoog gespannen in canada.

Brug met ongelijke leggers, meerkamp landenwedstrijd.

De negentienjarige truiense haalde het na een fantastische oefening met 15.233 punten, voor de britse rebecca downie (15.000 ptn) en de amerikanse suni lee (14.800 ptn). Na haar sterke prestatie in de teamcompetitie en in de meerkamp moest hét onderdeel van nina derwael op. Die kreeg ze voor haar oefening op de brug met ongelijke leggers. Tot aan het laatste onderdeel, de sprong, had nina de bronzen medaille voor allround nog in handen. Haar oefening voerde ze nog niet helemaal uit zoals ze wilde: Daarnaast behaalde nina derwael goud op de brug met ongelijke leggers en werd daarmee wederom wereldkampioen! Belgium is one of the smallest countries to have ever won a medal in wag,. De belgische turntrots schitterde ook op de wereldbekermanche in cottbus aan de brug met ongelijke leggers. De eerste ooit voor belgië. Downie en de amerikaanse lee grepen op ruime afstand van derwael het zilver en het brons. Maar één van de strafste prestaties was toch wel die van nina derwael. Nina derwael en lisa vaelen hebben zaterdag op de wereldbeker turnen in het kroatische osijek goud en zilver veroverd aan de brug met ongelijke leggers. This photo was posted by nina derwael, who is a belgian artistic gymnast and the first belgian gymnast to medal at the world championships

Nina derwael is regerend europees kampioen aan de brug met ongelijke leggers, en dus zijn de verwachtingen hoog gespannen in canada nina derwael. Derwael werkt dan ook al jaren bijzonder hard om de absolute top te.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook